luni, 14 septembrie 2015

Initiativa, pasiune, curaj!

„In lume nu contenesc sa apara nevoi noi, creand noi probleme, deci noi lucrari launtrice. Cauza este viata insasi care curge, circula, deplaseaza obiecte, iar omul este obligat sa-i urmeze cursul. Trebuie sa trecem printr-un loc anume, apoi prin altul, sau trebuie sa corectam traseul energiei, asa cum o facem cu unele cursuri de apa. Viata nu ne lasa sa stam, ea ne obliga sa trecem prin locuri diferite pentru a ne invata sa vedem, sa intelegem, sa simtim, sa actionam in toate felurile posibile. Deci trebuie sa cautam permanent solutii pentru noile probleme cu care ne confrunta viata, dar, va repet, acestea sunt de trei feluri: de vointa, de inima sau de intelect, sau altfel spus, privind corpul, sufletul sau spiritul.” O. M. AIVANHOVO familie din Ploiesti, cu initiativa si cu mult curaj, s-a gandit sa-si deschida o afacere proprie pe domeniul tricotajelor. Doamna, din pasiunea pentru lucrul manual, va face o activitate profitabila. De asemenea, avand experienta pe domeniul economic, si-a facut singura proiectul pentru obtinerea de fonduri europene. De curand a primit si atestatul de manager de proiect ce-i va fi de ajutor in activitatea de consultanta ce o poate oferi tuturor celor interesati in obtinerea de fonduri europene pentru diferite activitati.

Micul atelier de tricotaje este dotat cu o masina casnica de tricotat, cu un kett (pentru confectionarea produselor), un bobinator de fir, o masina de brodat si o masina simpla de cusut. Toate acestea sunt utile pentru realizarea de imbracaminte pentru copii si trusouri pentru botez, asa cum si-au propus.

Pentru consultanta si proiecte in domeniul obtinerii de fonduri europene, doamna Laura Manolache poate fi contactata pe adresa de e-mail: lauramanolachem@yahoo.com, sau la nr de tel: 0762.609.685

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru initiativa!O idee frumoasa!
    Acum am descoperit blogul si ma bucur!O sa revin cu intrebari curand,acum se apropie nunta fiicei mele si nu am timp!
    Succes mai departe!

    RăspundețiȘtergere