"Fiecare om ar trebui să-şi creeze un mic Spaţiu de Iubire în jurul lui. Dacă toată lumea înţelege şi crează astfel de spaţii, tot Pământul va deveni un punct luminos de iubire în Univers, aşa cum El a dorit să fie. Şi în asta constă menirea fiecărei fiinţe umane... Aceşti copii ai viitorului vor creşte şi se vor răspândi pe tot Pământul, creând oaze ale acestui Spaţiu de Iubire şi, până la urmă, toată planeta se va umple cu ele."- Anastasia
a)In continuare va prezint modalitatea de realizare a unei butoniere pe fontura principala a masinii standard.
In zona in care ne-am propus sa realizam butoniera, transferam doua ochiuri alaturate pe acele din dreapta si din stanga, ca in imaginea de mai sus. Lasam acele in lucru si tricotam un rand. Pe ceele doua ace ramase fara ochi se va depune un fir dar care nu va putea forma ochi pentru ca nu are element de legatura. Acest fir il vom infasura in jurul celor doua ace ca in imaginea de mai jos.
Pentru a nu scapa ochiurile infasurate in jurul acelor, inainte de tricotarea urmatorului rand vom ridica cele doua ace in pozitia superioara (D sau E, in functie de tipul de masina).
Apoi tricotam normal in contiunare pana la urmatoarea butoniera.
Daca avem un nasturel mai mic, este posibil sa fie suficient un orificiu format din transferul unui singur ochi in loc de doua ochiuri. Atunci este mult mai simplu deoarece nu mai este nevoie sa infasuram firul depus in carligul acului in jurul lui si sa aducem acul in pozitia superioara ci vom tricota in mod normal.
b)Atunci cand realizam butoniera pe o structura patent 1x1 tricotata pe ambele fonturi, transferam ochiul pe acul de pe cealalta fontura, ca in imaginea de mai jos.
Dupa transfer acul fara ochi va ramane in lucru iar imaginea va arata astfel:
Se tricoteaza normal in continuare. La primul rand se va depune bucla pe ac iar la randul urmator ochiul va fi tricotat in mod normal.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu