marți, 8 februarie 2011

Patent 2x1 pe o singura fontura, cu formarea manuala a ochiurilor

"Poti cunoaste pe cineva uitandu-te la persoanele pe care le evita." - autor necunoscut
"Asociaza-te cu oameni de buna calitate daca iti pretuiesti propria reputatie, deoarece este mai bine sa fii singur decat intr-o proasta companie." - George Washington


In filmuletul de mai sus poti vedea realizarea unui patent 2x1 pe o singura fontura. Este important sa stii ca poti realiza patent in orice raport iti doresti (1x1, 2x1, 2x2, 3x1, 3x2 etc) si pe o singura fontura, cu mentiunea ca este ceva mai putin elastic decat daca il realizezi pe ambele fonturi, iti ocupa mult mai mult timp iar uniformitatea lui depinde de indemanarea ta de a forma ochiurile.

In articolul anterior spuneam ca poti contura modelul pentru a-i da o nota de mai mare eleganta. In aceeasi maniera cum faci petentul 2x1 pe o fontura, desirand ochiurile in raport 2x1 si reformandu-le pe partea dinspre tine, la fel vei desira ochiurile de pe randurile 3 si 20, iar in acest fel modelul va fi conturat.

Pentru aceasta vei utiliza un ac de tricotat sau instrumentul de formare al ochiurilor pe care il ai in cutia cu accesorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu