joi, 23 octombrie 2014

Scoala de tricotaje

Creativitatea este o calatorie fascinanta a descoperirii de sine! Pregateste-te pentru miracole!

Dupa o perioada de mari schimbari in viata mea, revin la o activitate draga mie, cu gandul de a darui in continuare din experienta mea. In aceste timpuri cand totul se schimba cu o rapiditate uimitoare, cand nesiguranta unei resurse de venit ne preocupa tot mai mult, dar cand nici noi in interiorul nostru nu mai suntem aceiasi, avem nevoie sa gasim solutii practice la toate problemele noastre materiale si spirituale. Dorinta de a imbina latura materiala cu bucuria de a ne descoperi si a ne manifesta creativitatea ne indeamna la acest lucru. 

In acest sens am creat un curs de initiere in utilizarea masinilor de tricotat, care v-ar putea da raspunsul la unele intrebari:

- Care este diferenta intre realizarea unui produs prin tehnica manuala sau pe o masina casnica?
- Daca stiu sa tricotez manual, as putea face acelasi lucru mai rapid cu ajutorul unei masini de tricotat?
- Stiu ca sunt un antitalent in ceea ce priveste tehnica, doresc totusi sa incerc sa vad daca m-as putea descurca sa lucrez pe o masina de tricotat! (Puteti face acest lucru chiar la acest curs!)
- Nu am lucrat niciodata nimic cu mana mea, dar imi doresc foarte mult sa fac pentru mine si pentru prietenii mei lucruri deosebite la preturi mult mai accesibile decat cele din comert si chiar sa-mi dezvolt o resursa de venit! 

La acest curs veti face cu mana dumneavoastra cateva randuri de tricot si veti invata elementele de inceput in utilizarea masinii. La final veti sti daca va veti putea dezvolta curajul si abilitatea de a utiliza o masina casnica de tricotat.

Primul curs se organizeaza in 14 noiembrie 2014 la sediul Geri Trading in Bucuresti. Informatii suplimentare gasiti pe www.geritrading.ro
Inscrieri se pot face si pe adresa geritrading@gmail.com
Va astept cu mult drag!

Un comentariu: